’Letter of Intent BioRegio STERN met INTOMEDBIZZ’

  • Technologie
  • Bron: Brainport Industries

Op maandagmiddag, 16 november 2015, heeft John Blankendaal een Letter of Intent (LoI) getekend met Manfred Kauer van BioRegio STERN in het kader van het actieprogramma INTOMEDBIZZ.

’Letter of Intent BioRegio STERN met INTOMEDBIZZ’

Deze ondertekening vond plaats op de Medica die van 16 t/m 19 november 2015 werd gehouden in Düsseldorf. Dit is reeds de 2e LoI die IntoMedBizz sinds de start op 1 oktober 2015 heeft ondertekend. Op 14 oktober werd de 1e LOI getekend met Medical Mountains.

Round Table

Voorafgaand aan de ondertekening vond een Round Table plaats met ambassadeur Monique van Daalen, Ministerialdirektor Guide Rebstock en Dr. Siegfried Jaumann (Ministerium für Finanzen und Wirtschaft Baden Württemberg), Jürgen Oswald (CEO BW-i), Dr. Manfred Kauer (BioRegio STERN), Yvonne Klienke (Medical Mountains), Prof. Dr. Ralf Kindervater (BioPro), John Blankendaal en Anke Rosemann (Brainport Industries), Daniel Sonneveldt (NBSO Stuttgart), Eelco van der Eijk (ambassade Berlijn), waarbij o.a. is gesproken over de samenwerking tussen Baden Württemberg en Nederland.

IntoMedBizz

Onder aanvoering van Brainport Industries vormen 12 high tech toeleverbedrijven: Addit, BKB Precision, Contour Group B.V., Demcon, GBO Design, MI-Partners, NTS-Group, TSG InnoteQ, Sioux, TEGEMA, Van Hoof Groep en Wilting het samenwerkingsverband IntoMedBizz in het kader van het overheidsprogramma Partners for International Business (PIB). Het doel is nieuwe business opportunities te genereren op de kansrijke medische technologie markt in met name Zuid-Duitsland.

John Blankendaal, Managing Director Brainport Industries tevens penvoerder van IntoMedBizz: “Met de ondertekening van deze Letter of Intent zetten wij een belangrijke stap in de samenwerking met BioRegio STERN, wat voor ons een interessante regio is op het gebied van medische technologie met veel start-ups en innovatieve bedrijven.”

Meer informatie over Brainport Industries:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!