Logistics Valley organiseert Dag van de Logistiek in Provincie Gelderland

  • Logistiek & Vervoer
  • Bron: Oost NL

Op zaterdag 2 juni vindt de Dag van de Logistiek plaats bij bedrijventerrein Bijsterhuizen in Nijmegen/Wijchem, het Blokker distributiecentrum in Geldermalsen en Centerpoort-Noord in Duiven.

Logistics Valley organiseert Dag van de Logistiek in Provincie Gelderland

Van 10.00 uur tot 16.00 uur kunnen geïnteresseerden uit de Logistics Valley gratis een kijkje komen nemen in de keuken van diverse logistieke bedrijven.

Dag van de Logistiek

Gedurende de Dag van de Logistiek ervaar je wat logistiek inhoudt en doet. Lokale bedrijven openen hun deuren en laten zien hoe werken binnen de logistiek er in de praktijk aan toegaat. Naast vrachtwagen- /heftruckchauffeurs zijn er binnen de logistiek immers nog vele andere functies beschikbaar. Denk bijvoorbeeld aan planning, verpakken, handling en ICT.

Werken binnen de logistiek

Naast bedrijven zijn er tijdens de Dag van de Logistiek ook diverse opleidings- en uitzendpleinen als ook relevante logistieke organisaties aanwezig. Zij kunnen je helpen bij het beantwoorden van al je vragen zodat je je optimaal kunt oriënteren op een baan in de sector. Hoewel de arbeidsmarkt anno 2018 redelijk tot krap is, zijn er binnen de logistiek namelijk nog volop kansen op een baan.  

Logistics Valley

De drie logistieke hotspots van de provincie Gelderland zijn Rivierenland, regio Nijmegen en Liemers/Achterhoek. Logistics Valley is een programma van de Provincie Gelderland, uitgevoerd door Oost NL.

Meer informatie over Oost NL:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!