Luchthaven Twente erg in trek

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: MKB Midden-Nederland

Vanuit het bedrijfsleven is er grote belangstelling voor de aanbesteding van de eerste fase van Luchthaven Twente.

Luchthaven Twente erg in trek

Er zijn 19 bedrijven  zich hebben zich inmiddels laten registreren.Dit werd bekend gemaakt tijdens een bezoek van de Enschedese raadscommissie gebiedsontwikkeling luchthaven Twente aan de luchthaven gisteravond.

Met registratie geven bedrijven aan serieuze belangstelling voor de luchthaven te hebben. Zij zijn nu bezig documenten gereed te maken om zich te laten prekwalificeren. Dat wil zeggen dat zij moeten aantonen integer, ervaren en financieel sterk genoeg te zijn om een luchthaven van deze omvang succesvol te ontwikkelen en te exploiteren. Op 29 juni sluit de inschrijving voor deze fase.

De commissie heeft zich gisteravond uitgebreid op locatie laten informeren over de plannen met het gebied waar de luchthaven in ligt. Het gaat daarbij ook om de ontwikkeling van natuur, woningbouw, bedrijvigheid (luchthaven gerelateerd zowel als recreatief) en infrastructuur.

Meer informatie bij Area Development Twente (ADT) Fieke Krikhaar, manager relatie en communicatie aanbesteding tel. +31641762595 en e-mail fieke.krikhaar@adttwente.nl. Zie ook de website www.adttwente.nl.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!