Ludieke presentatie nieuwe glossy Kamer van Koophandel

  • Zakelijke dienstverlening
  • Bron: Kamer van Koophandel

Brabantse versie van Eigen Bedrijf wordt feestelijk overhandigd

Ludieke presentatie nieuwe glossy Kamer van Koophandel

Het nieuwe magazine van de Kamer van Koophandel (KvK) Brabant, Eigen Bedrijf, wordt aanstaande dinsdag 23 februari op ludieke wijze overhandigd aan KvK-directeur Henk Rosman. Dat gebeurt om 13.30 uur in de hal van het KvK-gebouw Kennispoort aan de J.F. Kennedylaan 2 in Eindhoven.

Zoals bekend wordt de Kamerkrant na dertig jaar vervangen door een eigentijds magazine: Eigen Bedrijf. Een glossy boordevol praktische tips en nuttige informatie over ondernemerschap. Een magazine ook met herkenbare verhalen voor en door ondernemers. Én een blad met een sterke regionale insteek. Zo vertellen ondernemers over de netwerken waarin zij actief zijn, staat er informatie in over KvK-activiteiten in de regio en presenteren ondernemers uit Eindhoven, Tilburg, Den Bosch en omstreken zich in de rubriek In beweging. En natuurlijk is er meer.

Voor een eerste inkijk in het magazine Eigen Bedrijf nodigen wij u van harte uit aanwezig te zijn bij de feestelijke en ludieke overhandiging aanstaande dinsdag in de hal van het KvK-gebouw Kennispoort op het TU/e-terrein.  Wij horen graag of u aanwezig zult zijn. Aanmelden kan via lswaluw@brabant.kvk.nl

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!