Maak kans op Circular Power in 24 Hour

  • Innovatie & MVO
  • Bron: RVO

Circulaire innovators opgelet! Wil jij binnen jouw bedrijf een circulair initiatief van de grond krijgen? Of verder ontwikkelen? Heb je een prangende vraag waar je hulp bij nodig hebt? Maak tijdens de Week van de Circulaire Economie kans op een match op maat in 24 uur.

Maak kans op Circular Power in 24 Hour

Jij vraagt, zij draaien

In de #WeekvandeCE zit het Twitterteam van Nederland circulair! voor je klaar. Stel je circulaire vraag in een tweet aan @NLcirculair en maak kans om uitgekozen te worden door de redactie. Zij kiezen per dag één vraag uit voor #CirculairPower in 24 Hour. De inzender van de winnende vraag wordt binnen 24 uur bekend gemaakt. Deze winnaar wordt vervolgens gematcht aan een relevant contact of inspiratiebron.

Spelregels

Meedoen is eenvoudig en kosteloos:

  1. Stel je circulaire vraag in een tweet van 280 tekens aan @NLcirculair, met #CircularPower en #WeekvandeCE in de week van 15 tot en met 19 januari 2018.
  2. Je vraag bevat een duidelijke link naar Circulaire Economie.
  3. Je vraag is concreet en innovatief. Bijvoorbeeld: hoe kunnen we onze verpakking circulair maken? Hoe geven we oude bureaus of werkjassen een tweede leven? Wat te doen met de restroom houtsnippers? Enzovoorts.
  4. Je plaatst je vraag als 'uitdaging' (en naderhand eventueel een 'oplossing') op de website van Circulair Ondernemen in januari 2018.

Extra kans

Je vergroot je kans door je vraag al vóór de Week van de CE als "uitdaging" op de community te plaatsen. In de derde week van januari twitter je vervolgens jouw circulaire vraag naar @NLcirculair. Hulp nodig? Stuur dan een e-mail naar Circulair Ondernemen.

Uitgebreider advies

Wordt jouw vraag niet uitgekozen of wil je uitgebreider advies? Dan kun je een aanvraag indienen voor Ondersteuning op Maat van Nederland circulair! en ontvang je 12 uur kosteloos consult van experts.

Meer informatie over Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO):

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!