Maak kennis met de Miljoenennota!

  • Financieel & Juridisch
  • Bron: VNO-NCW

De Miljoenennota, wat brengt het komende jaar u...? Evenals vorig jaar wordt in Barneveld, op woensdag 19 september, een bijeenkomst georganiseerd. U start de dag met een goed gesprek met uw tafelgenoten onder het genot van een ontbijt.

Prinsjesdag

Op Prinsjesdag presenteert het kabinet de Miljoenennota. Een bijzondere Prinsjesdag, omdat deze een week na de verkiezingen van 12 september valt. Wat mogen we verwachten van deze Miljoenennota? Of is er slechts sprake van een ritueel? Het is goed om als ondernemer kennis te nemen van de inhoud van de Miljoenennota. En om mogelijke consequenties daarvan voor ons land, onze regio FoodValley en uw bedrijf te beoordelen.

Komt u ook?
Wanneer: Woensdag 19 september 2012

Tijd: 07:00 tot 09:00 uur

Locatie: Schaffelaartheater, Churchillstraat 74, 3773 KV Barneveld

Sprekers zijn:

drs. Arend Jan Boekestijn, schrijver, columnist en voormalig Tweede Kamerlid, gaat in op de ontwikkelingen in de eurozone. Ook laat hij zijn licht schijnen over de politieke situatie in Nederland.

en

mr. Ton Kock, fiscalist bij Schuiteman Accountants & Adviseurs gaat in op regelingen en maatregelen die in de Miljoenennota zijn opgenomen.

In tijden van economische onzekerheid, is één ding zeker; bij deze bijeenkomst wilt u aanwezig zijn!

Aanmelden
Graag ontvangen wij uiterlijk 16 september uw aanmelding voor deze ontbijtbijeenkomst. Reageer snel, want de belangstelling is groot.

U kunt zich voor deze bijeenkomst aanmelden bij Sanne Hagen, via hagen@vno-ncwmidden.nl o.v.v. "aanmelding Prinsjesdagontbijt Valleiregio", leden van VNO-NCW Midden kunnen zich ook via Ledennet aanmelden. Wilt u bij uw aanmelding uw volledige naam, functie en bedrijfsnaam vermelden.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!