Made in Overijssel' weer gestart

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: Technologie Kring Twente

In een serie van 13 nieuwe afleveringen zijn er weer mooie bedrijven uit Overijssel te zien.

TV programma
Vanaf maandag 4 april a.s. wordt via RTV Oost weer wekelijks het populaire TV-programma ‘Made in Overijssel’ uitgezonden. Al ruim 100 bedrijven hebben inmiddels geschitterd in het programma, maar er zijn nog veel meer bijzondere bedrijven in de provincie. In een gloednieuwe serie van 13 afleveringen, laat onze presentatrice Dorothée Loorbach met trots zien welke mooie bedrijven wij in Overijssel hebben. We zijn trots op die bedrijven, op het sterke merk, het product dat zij produceren en natuurlijk trots op de mensen die daar werken.

Promotie voor uw bedrijf
Wilt u uw bedrijf, uw medewerkers, uw klanten, leveranciers en andere relaties bijzondere aandacht geven, dan kan dat via 'Made in Overijssel'. Het programma wordt niet alleen wekelijks uitgezonden op TV Oost (het wordt tevens een aantal keren herhaald), ook genereren wij rondom de aflevering allerlei promotie via onder andere onze website, artikelen in Typische Uitgaven en via de nieuwsbrief. Na afloop van de uitzending ontvangt u naast de complete aflevering separaat het item van uw bedrijf dat u kunt gebruiken. En ook het item van uw bedrijf op zich is natuurlijk een geweldig promotiemiddel, dat u op verschillende manieren kunt toepassen in uw (corporate) communicatie (website, beurs, relatiegeschenk enz.).


Aanmelden?
Ook uw bedrijf en uw medewerkers kunnen we bijzondere aandacht geven in het programma. Geïnteresseerd? Stuur een mail naar Priscilla Harder van Say Yeah Motion Media (producent van het programma), priscilla@sayyeah.nl. Zij kan u meer informatie over het programma en de voorwaarden verstrekken.

Meer informatie op www.madeinoverijssel.tv en www.rtvoost.nl

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!