Maintenance centraal bij 'Innovatie ontketend'

  • Maintenance
  • Bron: Strategic Board Delta Region

Grote bedrijven in de Delta Regio staan voor forse uitdagingen op het gebied van maintenance die vragen om een vernieuwende aanpak. Een open aanpak, gericht op het samenbrengen van de marktkracht van grote partijen en de innovatiekracht van het MKB.

Maintenance centraal bij 'Innovatie ontketend'

Tijdens het evenement Innovatie Ontketend in de Delta Regio slaan we die brug samen met u. Deze aanpak is al meerdere malen succesvol uitgevoerd en heeft geleid tot tientallen samenwerkingsverbanden en nieuwe opdrachten voor het MKB.

In het kader van de activiteiten van de Delta Region in de laatste helft van mei, zoals de Ravelijnlezing en ProefMei, presenteren een aantal grote ondernemingen, zoals Heerema, Boskalis, de Provincie Zeeland, Brabantse Delta waterbedrijf, Vtti terminals, Dockwise, Bakker Sliedrecht en het ISPT, verschillende onderhoudsvraagstukken, waarna de speciaal geselecteerde en uitgenodigde MKB-bedrijven, hierop kunnen reageren met creatieve en innovatieve oplossingen.

Aanpak Innovatie Ontketend

Innovatie Ontketend is een succesvolle aanpak, ontwikkeld door Syntens / de Kamer van Koophandel, om grote ondernemingen dichter bij het mkb te brengen. Het evenementn op 21 mei is erop gericht om rond de onderhoudsvraagstukken clusters te vormen van mkb partijen. Een opgeloste uitdaging met een grote kans op marktsucces en daardoor omzetgroei, is een aantrekkelijk perspectief. Het is de ambitie van World Class Maintenance om na deze bijeenkomst een aantal nieuwe innovatieprojecten te kunnen starten, waarvan de resultaten ten goede komen van de betrokken ondernemingen en kennis kan worden gedeeld met andere ondernemingen, andere sectoren en het onderwijs.

Aanmelden voor Innovatie Ontketend Delta Region

Circa 125 geselecteerde innovatieve MKB-ondernemers kunnen deelnemen aan deze ontmoetingen. Deelname is kosteloos. Wilt u erbij zijn op 21 mei? Op www.kvk.nl/deltaregion kunt u zich aanmelden en vindt u alle informatie over Innovatie Ontketend: de aanmeldprocedure, het programma van deze middag en uw mogelijkheden om actief business te ontwikkelen. Vragen? Bel met Harrold de Raad van de Kamer van Koophandel: 088 585 28 20.

Deze middag wordt georganiseerd door de Strategic Board Delta Region en de Kamer van Koophandel, met medewerking van Dutch Institute World Class Maintenance.

Meer informatie over Strategic Board Delta Region:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!