Mansveld winnaar BOV-Trofee 2014

  • Regionale ontwikkeling

Ruud Mansveld eigenaar van Mansveld is afgelopen maandag, in een uitverkocht Parktheater te Eindhoven, uitgeroepen tot winnaar van de Beste Ondernemers Visie (BOV) Trofee 2014.

Mansveld winnaar BOV-Trofee 2014

Mansveld ontving de trofee uit handen van juryvoorzitter Tiny Sanders tijdens een drukbezochte bijeenkomst. Daarmee is Mansveld alweer de negentiende winnaar van deze prestigieuze ondernemersprijs.

Mansveld Projecten & Services BV realiseert elektrotechnische projecten voor de utiliteitsmarkt, voornamelijk in de regio Zuid-Nederland. Volgens juryvoorzitter Tiny Sanders is Mansveld een bedrijf dat nog steeds ademt waar het allemaal om begonnen is; om de klant! De klant moet tevreden zijn, niet één keer maar altijd. De visie is kristal helder: regionaal, financieel gezond, de klant “ontzorgen”, ook al toen dat woord niet bestond, meegroeien met klanten en vooral ook de particulieren willen blijven bedienen.

Naast Ruud Mansveld waren ondernemers Harry van der Hoorn Stabilo & Erwin Bakker Ellips genomineerd.

Toekomst

Het thema van de avond was: Toekomst! Er was een inspirerend en aansprekend programma waarin het thema in alle facetten terugkwam. Bij binnenkomst werd je meegezogen in een wereld waarin de twee vergezichten Technologie en Duurzaamheid elkaar ontmoetten. De finalisten werden door de dagvoorzitter Cindy de Koning aan de tand gevoeld over hun visie en gingen de discussie met elkaar aan.

ASML Young Talent Award

Er waren jonge talenten die een pitch van twee minuten hebben gehouden. Zij waren genomineerd voor de ASML Young Talent Award. De winnaar van deze award is Giel van Gerven, eigenaar van DEEZ. Daarnaast wordt er ieder jaar ook aandacht besteed aan het goede doel. Dit jaar heeft JCI de Kempen een cheque van €2.500,- aan ‘Stichting Vrienden van de Thuiszorg’ uitgereikt. Twee leuke intermezzo's en een inspirerende spreker, Jan Hommen, maakten de avond compleet.

BOV-Trofee

De uitreiking van de BOV-Trofee 2014 is een initiatief van JCI De Kempen. Meer informatie over deze ondernemersverkiezing is te vinden op www.boveindhoven.nl. U kunt op de hoogte blijven van de BOV via LinkedIn en Twitter of door u via de website te abonneren op onze nieuwsbrief.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!