Marcel Hielkema nieuwe voorzitter VNO-NCW Arnhem-Nijmegen

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: VNO-NCW Midden

Marcel Hielkema is de nieuwe voorzitter van de werkgeversvereniging VNO-NCW regio Arnhem-Nijmegen. Hij neemt na ruim drie jaar het voorzitterschap over van Ed Velthuis.

Marcel Hielkema nieuwe voorzitter VNO-NCW Arnhem-Nijmegen

De benoeming van Hielkema vond plaats tijdens de ledenbijeenkomst op 13 februari bij Hotel de Bilderberg.

Dirkzwager advocaten en notarissen

Hielkema is bestuurder-directeur van Dirkzwager advocaten en notarissen in Arnhem en Nijmegen, met ruim 250 medewerkers, de grootste juridische dienstverlener buiten de Randstad. Sinds september 2012 is Hielkema bestuurslid VNO-NCW regio Arnhem-Nijmegen.

Hielkema zal zich als voorzitter inzetten voor de belangenbehartiging van werkgevers en het creëren van een goed vestigingsklimaat voor ondernemers.

René Jansen

Tevens is tijdens de ledenbijeenkomst René Jansen, directeur Bedrijven en Private Banking van Rabobank Rijk van Nijmegen benoemd tot vice-voorzitter van het bestuur VNO-NCW regio Arnhem-Nijmegen.

VNO-NCW regio Arnhem-Nijmegen is een van de twaalf regio’s van VNO-NCW Midden, de grootste werkgeversvereniging in Midden- en Oost-Nederland. Als voorzitter van het regiobestuur treedt Hielkema toe tot het Algemeen Bestuur van VNO-NCW Midden.

Meer informatie over VNO-NCW Midden:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!