Marcel Hielkema provinciaal voorzitter VNO-NCW

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: VNO-NCW Midden / Foto: H. Merjenburgh

Woensdag 3 februari is in het Algemeen Bestuur van VNO-NCW Midden Marcel Hielkema benoemd tot voorzitter van VNO-NCW in Gelderland.

Marcel Hielkema provinciaal voorzitter VNO-NCW

Hij volgt Foppe Atema op, die in 2014 het provinciaal voorzitterschap neerlegde in verband met zijn activiteiten voor Achterhoek 2020.

Ervaring als bestuurslid

Hielkema (44) is bestuurder-directeur van Dirkzwager advocaten & notarissen in Arnhem en Nijmegen, met ruim 250 medewerkers de grootste juridische dienstverlener buiten de Randstad. Sinds september 2012 is hij bestuurslid VNO-NCW regio Arnhem-Nijmegen en sinds februari 2014 voorzitter van die regio en lid van het Algemeen Bestuur van VNO-NCW Midden. Als voorzitter van VNO-NCW Gelderland zal Hielkema tevens toetreden tot het Algemeen Bestuur van VNO-NCW in Den Haag.

Nauwe samenwerking

Hielkema is enthousiast over zijn benoeming en gaat zich samen met bestuur en leden vol inzetten voor nog meer economische groeikansen voor het Gelderse bedrijfsleven. ”Dit is een van de beste regio’s in Nederland om in te ondernemen. Belangrijk daarvoor is dat overheid, onderwijs en ondernemers nauw samenwerken om een goed vestigingsklimaat te realiseren. Een van mijn prioriteiten zal liggen bij de verdere intensivering van die samenwerking”.

VNO-NCW Midden

VNO-NCW Midden is het regionale netwerk van VNO-NCW en maakt zich sterk voor ondernemersbelangen in de provincies Gelderland, Overijssel, Flevoland en Utrecht. In Gelderland zijn ruim 1000 leden aangesloten bij een van de VNO-NCW-regio’s Achterhoek, Arnhem-Nijmegen, Noord-Veluwe, Rivierenland, Valleiregio of Stedendriehoek.

Meer informatie over VNO-NCW Midden:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!