Marktevenement ‘Vitale werknemers’

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: Regio Noord-Veluwe

De mentale en lichamelijke vitaliteit van werknemers is laag. Veluws Portaal en Regio Noord-Veluwe organiseren daarom het marktevenement 'Vitale werknemers.

Marktevenement ‘Vitale werknemers’

Portaal organiseert voor werkgevers op 16 januari 2014 in samenwerking met de provincie Gelderland en Regio Noord-Veluwe het unieke marktevenement ‘Vitale werknemers’. Van 15.00 tot 17.30 uur krijgen werkgevers in Harderwijk de gelegenheid om contacten te leggen met diverse leveranciers van zogenaamde ‘vitaliteitsdiensten’; producten en diensten met betrekking tot bewegen, voeding, coaching etc.

Kom in beweging

Bureauwerk, weinig beweging, een hoge werkdruk en ongezond eten zijn veelvoorkomende oorzaken voor de dalende productiviteit en vitaliteit van werknemers, zowel lichamelijk als mentaal.

Doel van ‘vitale werkgevers’ is om aanbieders en (potentiële) afnemers van vitaliteitsdiensten samen te brengen. Daarbij is het uitgangspunt een lager verzuim en een hogere productiviteit van werknemers -en dus een reductie van de personeelskosten- te realiseren. Jan Markink, gedeputeerde bij de provincie Gelderland, verzorgt het openingswoord.

Kom ook en ga samen met uw werknemers gezond het nieuwe jaar in. Aanmelden kan via www.veluweportaal.nl.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!