Marktpartijen en overheid organiseren Bio-Energie Festival

  • Agrofood & Biobased
  • Bron: Rijksoverheid

Het Bio-Energie Festival is dé ontmoetingsplek voor bio-energieken. Een energiebron voor iedereen die zich bezighoudt met het opwekken en circulair inzetten van duurzame energie uit biomassa.

Marktpartijen en overheid organiseren Bio-Energie Festival

Ontdek tijdens het festival alle ins en outs over innovaties, nieuwe toepassingen en subsidieregelingen. En raak geïnspireerd door onze verrassende sprekers. Vergroot uw kennis in de workshops. Deel uw ervaringen en kom in contact met andere vakgenoten.

Voor wie?

Het Bio-Energie Festival wordt georganiseerd voor en door bio-energieken. Bent u ondernemer, adviseur, installateur, fabrikant, leverancier, beleidsmaker, vergunningverlener en actief met biomassa? Dan is dit festival zeker iets voor u!

Tijdens het Bio-Energie Festival komt alles aan bod over innovaties, technologie, nieuwe toepassingen en subsidieregelingen. U kunt inspiratie opdoen om een bijdrage te leveren aan de energietransitie. Er zijn workshops over onder andere vergisting, hout, bioraffinage en duurzaamheid om uw kennis te vergroten. Ook kunt u een bezoek brengen aan het Ondernemerscafe en uw ervaringen delen met vakgenoten.

Programma

Dagvoorzitter

Weervrouw Helga van Leur is dagvoorzitter. U kunt zelf uw route uitstippelen door het programma van het Bio-energiefestival.

Het Beste Idee Van...

Een van de onderdelen van het programma is het Beste Idee Van... Hebt u innovatieve ideeën om vanuit biomassa energie op te wekken? Ideeën om met biomassa lokaal samen te werken en zo circulair mogelijk te zijn. Na aanmelding ontvangt u een bevestigingsmail met daarin een link naar het aanmeldformulier voor het Beste Idee Van...

Meet & Match

Hebt u als werkgever een functie die u breed wilt uitzetten? Het Bio-Energie Festival biedt ook een Meet&Match waar werkgevers en potentiële werknemers informeel met elkaar kunnen kennismaken.

Adviesgesprekken RVO-adviseur

Tijdens het Bio-Energie Festival is het mogelijk om een adviesgesprek te voeren met een adviseur van de Rijksdienst Voor Ondernemend Nederland.

Meld u aan

Meld u aan via het inschrijformulier. De kosten voor deelname zijn €135,- (incl. btw).

Organisatie

Het Bio-Energie Festival komt voort uit een samenwerking tussen marktpartijen en de overheid. RVO.nl ondersteunt de marktpartijen in opdracht van het Ministerie van Economische Zaken. Het festival is mede mogelijk door de sponsoren Platform Bio-Energie, RVO, NBKL, RBCN en Staatsbosbeheer.

Meer informatie over Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO):

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!