Masterclass Ondernemen helpt startende ondernemers uit Valkenswaard

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: Gemeente Valkenswaard

Place for Bizz kondigt hierbij de Masterclass Ondernemen aan die zij hiertoe samen met de Gemeente Valkenswaard en netwerkclub JONG! uit Valkenswaard heeft ontwikkeld.

Masterclass Ondernemen helpt startende ondernemers uit Valkenswaard

De Masterclass Ondernemen is speciaal voor Valkenswaardse ondernemers die al minimaal één jaar aan het ondernemerschap geproefd hebben en die de behoefte hebben om zich op deelcomponenten van het ondernemerschap door ervaren professionals uit het vak te laten bijspijkeren. De Masterclass ondernemen bestaat uit 6 modules en start op 9 april 2015, mede dankzij een financiële bijdrage van de initiatiefnemers zijn de kosten hiervoor beperkt. Geïnteresseerden hiervoor kunnen zich aanmelden via info@placeforbizz.nl

De gemeente Valkenswaard wil met haar startersbeleid startende ondernemers stimuleren om nieuwe sterke bedrijven op te bouwen. Wethouder Buiter: “Daarom werken wij graag samen met Places for Bizz en JONG! om deze masterclass ondernemen tot een succes te maken. Met het interessante programma en de goede sprekers, verwacht ik dat onze startende ondernemers hier hun voordeel mee kunnen doen.”

Netwerkclub JONG! ziet in deze Masterclass Ondernemen veel elementen terugkomen waarin haar leden alsook kansrijke starters hun voordeel mee kunnen doen, aldus Sake Kingma bestuurder van JONG! Wij vinden het bovendien meer dan fijn dat we inhoudelijk, sprekers en begeleider, uit onze gelederen voor deze bijzondere Masterclass kunnen aanbieden.

Place for Bizz wil met deze Masterclass Ondernemen duidelijk maken dat hun locatie aan de Kerkhofstraat 21 in Valkenswaard het bruisende hart voor jonge kansrijke ondernemers is, aldus Noël Coopmans, general manager bij Place for Bizz Business Centers. "Met deze Masterclass willen we nadrukkelijk laten zien dat we een inhoudelijke bijdrage willen leveren aan het toekomstige succes van Valkenswaardse ondernemers."

Over Place for Bizz

Place for Bizz is een eigentijdse exploitant van business centers en heeft vijf full service business centers in de Brainport regio (Valkenswaard, Nuenen, Helmond en twee in Eindhoven). Hierin huisvest ze ruim 130 ondernemingen, van ZZP’ers  tot nevenvestigingen van multinationals. Ze heeft hierbij de visie dat mensen zakelijk optimaal tot hun recht komen in een omgeving die voelt als thuis en waar ze hun successen en ervaringen kunnen delen. Meer informatie is beschikbaar op www.placeforbizz.nl

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!