Masterclass ondernemen voor Valkenswaardse Ondernemers

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: Gemeente Valkenswaard

Place for Bizz Business Centers, Netwerkclub JONG! en de gemeente Valkenswaard hebben samen de Masterclass Ondernemen ontwikkeld. De Masterclass ondernemen bestaat uit zes modules en start in september 2015.

Masterclass ondernemen voor Valkenswaardse Ondernemers

Het programma is speciaal ontwikkeld voor Valkenswaardse ondernemers die al minimaal één jaar van het ondernemerschap geproefd hebben en die de behoefte hebben om zich op onderdelen van het ondernemerschap bij te laten spijkeren. Dit gebeurt door aansprekende professionals met veel praktijkervaring.

Startersbeleid

De gemeente Valkenswaard wil met haar startersbeleid startende ondernemers stimuleren om nieuwe sterke bedrijven op te bouwen. Wethouder Buiter: “Daarom werken wij graag samen met Place for Bizz en JONG! om deze Masterclass Ondernemen tot een succes te maken. Met het interessante programma en de goede sprekers, verwacht ik dat onze startende ondernemers hier hun voordeel mee kunnen doen.”

Kennismakingsbijeenkomst

Op 1 september 2015 is een kennismakingsbijeenkomst. De zes modules worden vervolgens gegeven in de periode tot en met 1 december 2015. De locatie is bedrijfsverzamelgebouw Delta van Place for Bizz Business Centers aan de Kerkhofstraat 21.

Aanmelden

Voor meer informatie en om zich aan te melden, kunnen geïnteresseerde ondernemers contact opnemen met senior beleidsmedewerker economische zaken Rob de Haas (040-2083794 / rha@valkenswaard.nl). Aanmelden kan tot 30 juni.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!