Masterclasses Agro Food & Technology Week

  • Agrofood & Biobased
  • Bron: TNO

Op 1 en 2 december organiseren Wageningen UR Food & Biobased Research en Federaties van Metaal en Electrotechniek (FME), in samenwerking met TNO, een viertal masterclasses tijdens de Agro Food & Technology Week (1 t/m 4 december).

Masterclasses Agro Food & Technology Week

Een inspirerend programma met topsprekers uit de wetenschap en het bedrijfsleven met als doel het versterken van het innoverend vermogen.

Wat zijn de nieuwste ontwikkelingen en trends? Hoe kunnen toekomstige uitdagingen worden aangepakt? Leer van de voorlopers in de markt en ga de uitdaging aan om innovaties te bedenken en uit te werken. De masterclasses bestaande uit interactieve sessies worden begeleid door Professional Rebel; een organisatie die veel ervaring heeft met het stimuleren van innovaties en ondernemerschap bij individuen en bedrijven. Iedere deelnemer krijgt naast een leerzame dag ook een kennisvoucher cadeau. Deze voucher kan bij Food & Biobased Research en TNO verzilverd worden in een aantal uren consultancy voor de verdere uitwerking van het innovatieve idee.

Agro Food & Technology Week

De Masterclasses zijn onderdeel van de Agro Food & Technology Week die van 1 tot en met 4 december plaatsvindt. Dit vierdaagse event wordt georganiseerd door het FME Cluster Agro & Food, Wageningen UR en TNO en staat in het teken van kennis, keten en innovatie. De week bestaat uit lezingen, masterclasses, elevator pitches, rondetafelsessies, congressen en de Agro Food & Technology Award.

Samenwerking

De Nederlandse Agro & Food sector staat internationaal in hoog aanzien. Er wordt gekeken naar de ontwikkelingen die in Nederland plaatsvinden en vooral, welke oplossingen Nederland te bieden heeft. Om deze vooraanstaande positie in de wereld te behouden en te versterken, is samenwerking in de keten cruciaal. Dat is precies waar het om draait tijdens de Agro Food & Technology Week. Aanmelden voor de masterclass kan online.

Op de hoogte blijven?

Volledig bijblijven over het laatste nieuws van TNO? U kunt zich nu inschrijven voor de TNO-nieuwsbrief.

Meer informatie over TNO:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!