Maurice Horsten per 1 december nieuwe directeur BIM

  • Financieel & Juridisch
  • Bron: Bossche Investerings Maatschappij

Dinsdag 25 november 2014 is tijdens een bijzondere Algemene Vergadering van Aandeelhouders van N.V. Bossche Investerings Maatschappij (BIM) de heer drs. Maurice M.M. Horsten benoemd tot nieuwe directeur van de BIM.

Maurice Horsten per 1 december nieuwe directeur BIM

Maurice Horsten start per 1 december 2014 en werkt tot medio januari 2015 samen met Clemens Bolhaar. Op 22 januari 2015 nemen wij afscheid van Clemens Bolhaar tijdens een bijeenkomst in Brasserie De Gruyterfabriek.

Selectieprocedure

Clemens Bolhaar kondigde zijn afscheid al in juni aan. In verband met het bereiken van zijn pensioengerechtigde leeftijd heeft hij besloten plaats te maken voor een nieuwe directeur. Na een zorgvuldige selectieprocedure heeft de Raad van Commissarissen, mede op advies van het wervingsbureau Velde Executive uit ’s-Hertogenbosch, de heer Maurice Horsten unaniem voorgedragen als opvolgend directeur.

Maurice Horsten

Maurice Horsten (geboren 1967 in Heerlen) woont in ’s-Hertogenbosch. Na zijn studie Economics & Business Administration aan de Universiteit van Maastricht is hij werkzaam geweest in een aantal managementfuncties bij ondernemingen in de pharma-business. Tot voor kort was hij lid van raad van bestuur van Mediq N.V. in Polen. Daarvoor was Maurice Horsten directeur-mede eigenaar van start-ups in de life science sector.

Naast zijn professionele activiteiten is hij bestuurslid van het Universiteitsfonds Limburg/Swol en sinds 2007 president van Studiekring Thomas More, de oudste ondernemersvereniging van ’s-Hertogenbosch.

Ruime ervaring

Met de exploitatie van bedrijfsvastgoed en actieve deelname in initiatieven zoals Ondernemerslift+ en Brabant Life Science Seed Fonds is de BIM sinds 1950 een belangrijke stimulator van nieuw en vernieuwend ondernemerschap in stad en regio. Maurice Horsten heeft in zijn loopbaan op beide terreinen volop ervaring opgedaan. We zijn daarom overtuigd in hem een inspirerende en ondernemende directeur te hebben gevonden.

Meer informatie over N.V. Bossche Investerings Maatschappij:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!