Meer kans voor ondernemers door Zeeland Financial Matching

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: Economische Impuls Zeeland

Toegang tot financiering is cruciaal voor mkb-bedrijven om innovaties te realiseren en kansen te ontplooien waardoor ze kunnen groeien. Zeeland Financial Matching kan daarbij helpen.

Meer kans voor ondernemers door Zeeland Financial Matching

Door veranderingen in de financieringsmarkt is het voor ondernemers vaak moeilijk om daadwerkelijk aan externe financiering te komen. De hulp van een financieel specialist kan hier een belangrijke rol in spelen. Met een goede weergave van de cijfers en een strategische onderbouwing worden plannen eerder gehonoreerd. Via Zeeland Financial Matching kan vijftig procent van de factuur voor financiële begeleiding worden vergoed met een maximum van 2.500 euro, waarmee de kosten van een financieel specialist worden verlaagd.

Startende en groeiende ondernemers

Zeeland FM is bedoeld voor innovatieve, startende  en groeiende ondernemers en mkb-ondernemers die hun product, dienst, technologie of bedrijfs- en productieprocessen willen vernieuwen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Michel Carol van NV Economische Impuls Zeeland, 06 – 57889857.

Meer informatie over Economische Impuls Zeeland, N.V.:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!