Meet & Match wetenschap en commercie

  • Technologie
  • Bron: Health Valley

Het UMC St Radboud is voornemens om in een partnership met Health Valley, Future Diagnostics B.V., Radboud Translational Medicine B.V., Checkpoints BV en het Regionaal Nijmeegs Centrum voor Technologie, op 9 oktober a.s. te Nijmegen een Meet and Match middag te organiseren om de werelden van wetenschap en commercie bij elkaar brengen rondom het thema Biomarkers en Diagnostische Producten en Diensten.

Meet & Match wetenschap en commercie

Het koppelen van vernieuwingen in de medische wetenschap en patiëntenzorg met nieuwe technologische mogelijkheden wordt, met name uit economische overwegingen, steeds belangrijker. Om dit effectief te kunnen doen is het noodzakelijk dat verschillende partijen in de ontwikkel- en gebruiksketen elkaar vinden en leren kennen.

Tijdens deze middag zal een aantal prominente onderzoekers – afdelingshoofden van het UMC St Radboud een pitch geven over relevante ontwikkelingen binnen hun afdeling op het terrein van het bovengenoemde thema. Naast onderzoekers en belangstellenden uit het UMC St Radboud worden aan het thema relateerde MKB bedrijven uit de wijde regio uitgenodigd. Een aantal hiervan zal eveneens een pitch geven over de nieuwste ontwikkelingen binnen hun werkveld. Daarna is er gelegenheid voor discussie en een nadere kennismaking met elkaar. De middag sluit af met een netwerkborrel.

Wij nodigen u graag uit om uw belangstelling kenbaar te maken om deel te nemen aan deze Meet and Match middag door een mail te sturen aan koopmans@health-valley.nl

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!