Meeting ‘Technology for AgriFood’ tijdens Dutch AgriFood Week

  • Agrofood & Biobased
  • Bron: ZLTO

Op vrijdag 16 oktober 2015 is de expert meeting ‘Technology for AgriFood’ van Mikrocentrum in Congrescentrum 1931 in ’s-Hertogenbosch.

Meeting ‘Technology for AgriFood’ tijdens Dutch AgriFood Week

Deze sectorgerichte expert meeting vindt plaats tijdens de Dutch AgriFood Week, een grootschalig landelijk initiatief dat in het licht staat van nieuwe verbindingen en innovatie in voedselketens.

‘Technology for AgriFood’ is daarom speciaal gericht op het verbinden van experts uit het veld van high tech systemen, life sciences en ICT met experts uit de agrifood-sector.

De dag bestaat uit een tabletop expo (met uitbreidingsmogelijkheden) en state-of-the-art lezingen, pitches en workshops, waarvoor het programma momenteel in ontwikkeling is.

Iets voor u?

Voor leden van ZLTO is er een mogelijkheid om de zaal te vertellen waar u tegenaan loopt. De aanwezige experts kunnen met bestaande ideeën een oplossing verzorgen of kunnen u als ondernemer opnemen in projecten om u zo weer een stap dichter bij uw doel te brengen.

Deelname of een bezoek brengen aan het evenement is geheel gratis.

Loopt u als ondernemer tegen een procesmatig probleem aan en denkt u dat dit verholpen kan worden door de inzet van technologie? Neem dan contact op met Pieter van Hout van ZLTO via pieter.van.hout@zlto.nl.

Meer informatie over ZLTO:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!