home » nieuws » Bouw »

Meld uw project aan voor de Dag van de Bouw

  • Bouw
  • Bron: Bouwend Nederland

Bouwbedrijven kunnen vanaf nu hun projecten voor de Dag van de Bouw aanmelden. De Dag van de Bouw wordt in 2014 gehouden op zaterdag 24 mei.

Meld uw project aan voor de Dag van de Bouw

Hoe eerder u projecten aanmeldt hoe langer deze zichtbaar zijn voor potentiële bezoekers en andere geïnteresseerden.

De dag is in de loop der jaren uitgegroeid tot een landelijk en bij het grote publiek bekend evenement. Vorig jaar stelden de leden van Bouwend Nederland 231 projecten open. Deze trokken in totaal 125.000 bezoekers. De publiciteit die Bouwend Nederland landelijk, regionaal en lokaal ontwikkelt zorgt voor een grote bekendheid in de aanloop naar, tijdens en na de open dag.

Positieve kanten van de bouw

Door een bouwlocatie open te stellen, die normaal voor het grote publiek niet toegankelijk is, staan we stil bij de positieve kanten van onze sector. Voor u en uw onderneming een uitgelezen kans om te laten zien tot welke prestaties u en uw medewerkers in staat zijn.

Aanmelden

Aanmelden kan op www.dagvandebouw.nl door u eerst te registreren met het lidmaatschapsnummer van Bouwend Nederland. Na registratie kunt u één of meerdere projecten toevoegen. Wij hopen u snel te verwelkomen op dit fantastische evenement.

Meer informatie over BOUWEND NEDERLAND:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!