home » nieuws »

Michel ten Hag nieuwe voorzitter VNO-NCW Twente

  • Bron: VNO-NCW Midden

Op woensdagmiddag 8 juli, tijdens de ledenbijeenkomst bij De Bloemenbeek in De Lutte, werd Michel ten Hag benoemd tot nieuwe voorzitter van de regio.

Michel ten Hag nieuwe voorzitter VNO-NCW Twente

Michel ten Hag

Ten Hag (51) volgt Hans Kroeze op, die bijna dertien jaar voorzitter van VNO-NCW Twente is geweest. De nieuwe voorzitter is directievoorzitter van ten Hag Makelaars & Financiële Dienstverleningsgroep, waar hij in 1996 is begonnen. Eerder werkte hij twee jaar bij Unilever in Oost-Europa, net na de val de van Berlijnse muur. Voor Unilever heeft hij boekhoudsystemen en ManagementInformatieSystemen opgezet. Daarna heeft hij twee jaar voor de Kamerbeek Groep gewerkt in Amersfoort in meerdere functies, waaronder nieuwbouwmakelaardij en hypotheekadvies en vastgoedconsultancy.
Naast zijn dagelijkse werkzaamheden heeft Michel ten Hag ruime bestuurlijke ervaring binnen diverse (belangen)organisaties. Momenteel is hij Algemeen Penningmeester bij de NVM, voorzitter van Vrienden van de Nijehoeve, voorzitter van Weekendschool TopperOpZondag, voorzitter Immer Weiter en commissaris TIIN Techfund 3. Tevens had hij andere toezichthoudende functies in het bedrijfsleven en bij overheidsorganisaties.

Michel ten Hag: “Ik ga mij inzetten voor een economisch sterk Twente, met vooral aandacht voor het welzijn van de Twentenaar en de kwaliteit van leven in onze regio.”

Als voorzitter van het bestuur van VNO-NCW Twente maakt hij deel uit van het algemeen bestuur van VNO-NCW Midden, dé werkgeversvereniging van Midden- en Oost-Nederland.

Meer informatie over VNO-NCW Midden:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!