Microsoft Industry Badge voor Schouw Informatisering

  • Technologie
  • Bron: Kliknieuws

Schouw Informatisering uit Etten-Leur heeft deze week de Microsoft Industry Badge ontvangen van AMR Research voor de categorie Process Manufacturing. De Industry Badge is een certificering voor Microsoft Gold Certified Partners die veel kennis hebben over een specifieke industrie.

Microsoft Industry Badge voor Schouw Informatisering

 Dit certificeringsysteem is door onafhankelijk onderzoeksbureau AMR Research in samenwerking met Microsoft ontwikkeld. Bij de certificering wordt onder andere gekeken naar de branchekennis van consultants, de kwaliteit van ontwikkelde oplossingen, referenties en klanttevredenheid. Het doel van de Industry Badge is om potentiele klanten te helpen bij het vinden van Microsoft Partners met bewezen branche kennis.

Schouw Informatisering heeft uitgebreid branchekennis opgedaan met ruim 120 ERP implementaties binnen de voedingsmiddelenindustrie. Directeur John Schouw van Schouw Informatisering is zeer tevreden met de certificering: “Wij hebben al jaren een toegewijde focus op het automatiseren en adviseren van voedingsmiddelenbedrijven.” Schouw vervolgt dan ook trots: “Voor onze klanten en ons eigen personeel is het verkrijgen van de Industry Badge een erkenning voor de expertise die in deze periode is opgebouwd.” Naast productiebedrijven binnen de voedingsmiddelenbranche voorziet Schouw Informatisering ook veel handelsbedrijven in deze industrie van ERP oplossingen met bijbehorende kennis”.

Meer informatie over SCHOUW INFORMATISERING B.V.:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!