Midden-Brabant bruist van de techniek tijdens Dutch Technology Week

  • Technologie
  • Bron: Midpoint Brabant

Van ambachtelijke techniek tot high tech, van techniek in de zorg, in de kunsten, in productie en logistiek, Midden-Brabant bruist van de techniek. Techniek is overal, techniek is onmisbaar, en vooral: techniek is ontzettend gaaf en uitdagend om in te werken.

Midden-Brabant bruist van de techniek tijdens Dutch Technology Week

Foto: © Jostijn Ligtvoet Fotografie

Heel veel bedrijven, organisaties en opleidingen laten tijdens de Dutch Technology Week zien wat zij in huis hebben op het gebied van techniek. De Dutch Technology Week (DTW) vindt plaats van 8 t/m 13 juni. In Midden-Brabant is dit in Tilburg, Waalwijk, Heusden en Loon op Zand.

Tijdens de DTW is er voor iedereen iets te ontdekken. Want deze regio heeft heel veel te bieden op het gebied techniek. Veel meer dan de bewoners van Midden-Brabant waarschijnlijk weten. Je wordt verrast, uitgedaagd en geënthousiasmeerd. Je kunt kijken, meedoen en ervaren.

Kleine greep uit het programma

Dinsdag 9 juni
Young Talent Tour
Scholieren uit het voortgezet onderwijs in de regio bezoeken bedrijven in de regio en ervaren hoe cool werken in de techniek is. Deelnemende bedrijven zijn Jos van den Bersselaar Constructie, ART Group, Agristo, Van Beek, Focal Meditech, Ardagh Dongen, Lifewall, Fuji Film, Hoppenbrouwers Installatietechniek, Rhenus Logistics en het Elisabeth Twee Steden Ziekenhuis.

Dinsdag 9, woensdag 10 en donderdag 11 juni
Verwonderroute
‘Het geheim van herhaling, de kracht van patronen in kunst, cultuur, natuur, wetenschap en technologie’
Kinderen uit het basisonderwijs tekenen, ontwerpen, dansen of programmeren en ontdekken zo ‘het geheim van herhaling’… Tijdens de Verwonderroute bezoeken ze twee van deze bijzondere plekken: Ontdekstation013, Factorium, Museum De Pont, De LocHal, Vincents Tekenlokaal, het TextielMuseum, Natuurmuseum Brabant en Theaters Tilburg. Er zijn vier verschillende routes.

Er staat nog veel meer op stapel. De komende tijd wordt het programma steeds verder aangevuld. Kijk op de site van Platform Promotie Techniek Midden-Brabant en op de site van de Dutch Technology Week voor de laatste ontwikkelingen.

De Dutch Technology Week wordt mogelijk gemaakt door een groot aantal event- en financieel partners. In Midden-Brabant is de DTW mogelijk dankzij Midpoint Brabant en de gemeenten Tilburg, Waalwijk, Heusden en Loon op Zand.

Meer informatie over Midpoint Brabant:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!