Mikrocentrum presenteert 12e editie Photonics Event in Enschede

  • Technologie
  • Bron: Oost NL

Op dinsdag 19 juni aanstaande vindt de 12e editie van het Photonics Event georganiseerd door het Mikrocentrum plaats in The Gallery in Enschede. Dat meldt Oost NL.

Mikrocentrum presenteert 12e editie Photonics Event in Enschede

Tijdens het Photonics Event ontmoet u researchers, developers, designers & engineers die werkzaam zijn in de applicatie en ontwikkeling van fotonica. Een goede gelegenheid voor bedrijven binnen de AgriCulture, Food, Healthcare, Lifescience en Hightech Systems sector om kennis te maken met de technologie en de bedrijven die u bij uw ontwikkeling kunnen ondersteunen.

Programma

Tijdens het Photonics Event presenteren toonaangevende leveranciers en wetenschappers uit de Benelux en Duitsland hun nieuwe ontwikkelingen op fotonica gebied. Van 10.00 uur tot 17.30 uur kunt u aansluiten bij diverse interessante sprekers en workshops waarna er van 17.30 uur tot 19.00 uur genetwerkt kan worden onder het genot van een lekker hapje en drankje.

Aanmelden

Wilt u hierbij zijn? Meld u dan nu gratis aan of bekijk eerst het volledige programma van de bijeenkomst met compleet overzicht van sprekers, thema's en workshops op de website van het Photonics Event.

Meer informatie over Oost NL:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!