Mini-trendtour PUUR Ontdekken Noord-Brabant

  • Innovatie & MVO
  • Bron: Syntens

Syntes organiseert op 16 juni aanstaande een trendtour PUUR Ontdekken met een twintigtal ondernemers uit de food- en agrisector en de creatieve sector naar authentieke plekken in Brabant.

In de door Syntens georganiseerde Mini- Deze trendtour organiseert het innovatienetwerk Syntens om ondernemers authentieke verhalen en belevenissen van de Nederlandse bodem te laten ervaren om hiermee zelf aan de slag te gaan.

In 2010 organiseert Syntens elke maand een mini-trendtour PUUR ontdekken in een van de twaalf Nederlandse provincies. Met een groep ondernemers uit de food- en agrisector reizen de deelnemers een volledig verzorgde dag naar inspirerende regionale locaties. Met alle zintuigen ervaren zij pure voorbeelden van inspiratie, relatief dicht bij huis. Behalve de vertrekplaats blijft de rest van het programma geheim voor de deelnemers; het wordt zo een ontdekkingstocht naar eerlijk en echt eten.

Voor de trendtour in Brabant zijn geen plaatsen meer beschikbaar, maar geïnteresseerde ondernemers kunnen ook in andere provincies deelnemen, bv. in Zeeland, waar de trendtour op 26 augustus plaatsvindt. Deelnemers aan deze trendtour zullen vooral kennismaken met dat wat Zeeland uniek maakt: ‘de vruchten van de zee’. Op het programma staat onder meer het zelf snijden van zeekraal en een kookworkshop met Zeeuwse producten.

Meer informatie over de mini-trendtour is te vinden op: www.syntens.nl/minitrendtour.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!