Minister Kamp neemt Actieplan Economische Structuurversterking in ontvangst

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: Strategic Board Delta Region

Minister Henk Kamp van Economische Zaken heeft dinsdag 3 februari een bezoek aan Bergen op Zoom gebracht, waar hij het actieplan Economische Structuurversterking in ontvangst heeft genomen. Een plan om de lokale economie te stimuleren.

Minister Kamp neemt Actieplan Economische Structuurversterking in ontvangst

Het Actieplan Economische Structuurversterking is een samenwerking tussen het regionale bedrijfsleven, Strategic Board Delta Region, de gemeente Bergen op Zoom, provincie Noord-Brabant, provincie Zeeland, het ministerie van Economische Zaken, Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM), de Regio West-Brabant (RWB), REWIN en Philip Morris.

Kamp zou al eerder langskomen, op 15 december, maar de minister moest zich vanwege ziekte afmelden.

Economische sectoren

Minister Kamp ontving het Actieplan Economische Structuurversterking uit handen van burgemeester Frank Petter en gedeputeerden Bert Pauli (Noord-Brabant) en Ben de Reu (Zeeland). Naast acties op het gebied van de biobased economy, sluiten de projecten in het actieplan aan op de sectoren Maintenance, Logistiek, Energie en Grondstoffen, Human Capital, Ondernemerschap en Bereikbaarheid. Onder elk van deze actiegebieden hangen concrete, direct te starten of te versnellen projecten.

Meer informatie over Strategic Board Delta Region:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!