Minister Rosenthal hoofdgast OndernemersCongres Den Bosch

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: MKB Nederland

Voorzitter Hans Biesheuvel van MKB-Nederland ontvangt woensdag 20 juni minister Rosenthal van Buitenlandse Zaken als hoofdgast tijdens het OndernemersCongres Noordoost-Brabant in ’s-Hertogenbosch.

Minister Rosenthal hoofdgast OndernemersCongres Den Bosch

De minister gaat onder meer in op het enorme belang van de export naar de opkomende markten en wat de Nederlandse ambassades en consulaten daarbij voor ondernemers kunnen betekenen.

Ambitie is het centrale thema van de OndernemersCongressen die MKB-Nederland en ING in acht sterke regio’s organiseren. In ’s-Hertogenbosch worden woensdag ruim 1000 ondernemers geïnspireerd en geïnformeerd door topsprekers en specialisten opdat zij hun ambities kunnen waarmaken.

Hans Biesheuvel zal onder meer zijn visie geven op de belangrijkste elementen uit het Lenteakkoord en de gevolgen daarvan voor ondernemers. Topondernemers als Robert van der Wallen (Brand Loyalty International) en John van Deursen (Shoeby) vertellen hoe zij internationaal succesvol zijn geworden en internetgoeroe Danny Mekic legt uit waarom het voor bedrijven essentieel is online actief te zijn. Ondernemer en tv-presentator Humberto Tan is de host tijdens het ochtendprogramma.

Ondernemers nemen in de middag deel aan sessies en workshops over verschillende relevante thema’s. Deze worden verzorgd door gerenommeerde sprekers als Pieter van den Hoogenband, Annemarie van Gaal, Marc Lammers, Jan van Setten, Arko van Brakel en Koen Gonnissen. De dag wordt afgesloten met een businessborrel waar ondernemers uitgebreid kunnen netwerken.

Partner

MKB-Nederland versterkt de lobbykracht van het midden- en kleinbedrijf in de regio. Ondernemersverenigingen worden lokaal partner. VMK Veghel is de eerste lokale mkb-organisatie die het partnerschap nieuwe stijl aangaat. De voorzitter, Albert Dominicus, ondertekent tijdens het congres samen met Hans Biesheuvel een convenant waarin de afspraken worden bezegeld. Zo krijgen partners de beschikking over ‘toolkits’, pakketten met lokale lobby-instrumenten en informatie op thema’s als mkb-vriendelijk aanbesteden, ondernemersfondsen en personeel.

Meer informatie over BRABANTHALLEN:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Meer informatie over MKB Brabant:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!