Minisymposium "De winst van duurzaamheid" op 5 oktober in Barneveld

  • Innovatie & MVO
  • Bron: Gemeente Barneveld

De Denktank Klimaat en Duurzaamheid organiseert op 5 oktober a.s. in de Veluwehal in Barneveld een symposium over klimaat en duurzaamheid. Speciaal voor ondernemers staat het thema "de winst van duurzaam ondernemen" centraal. Onder andere oud-minister van Economische Zaken en oud-commissaris van de Koningin in Gelderland, de heer J. Terlouw werken mee aan het symposium.

Minisymposium "De winst van duurzaamheid" op 5 oktober in Barneveld

Duurzaam/biologisch dinerbuffet
Het minisymposium start met een dinerbuffet. Het dinerbuffet bestaat uit gerechten waarvan de hoofdingrediënten bestaan uit duurzame en/of biologische producten uit de streek. Tijdens het dinerbuffet wordt de nieuwe folder gepresenteerd van de Denktank Klimaat & Duurzaamheid waarin een kaart met vier fietsroutes in de gemeente Barneveld de fietser langs achttien duurzame en/of biologische bedrijven leiden.

Sprekers
Om ca. 19.45 start het minisymposium. Wethouder P.J.T. van Daalen, tevens voorzitter van de Denktank Klimaat en Duurzaamheid, heet de aanwezigen welkom en verzorgt de eerste inleiding. Avondvoorzitter A. Landman presenteert vervolgens het programma met sprekers als de heer J. Terlouw (oud-minister van Economische Zaken en oud-commissaris van de Koningin van de provincie Gelderland), de heer Th. de Groot van Dutechpro (adviseurs van hernieuwbare energiesystemen) en de heer R. van der Boon (directeur Leertouwer BV).

Nieuw: het ‘Groenste idee van de gemeente Barneveld’
De Denktank Klimaat & Duurzaamheid licht tijdens het symposium projecten toe die op dit moment worden uitgevoerd. Om het competitieve element toe te voegen, wordt de prijsvraag ‘Het groenste idee van de gemeente Barneveld’ gepresenteerd.

Aanmelden!
Het minisymposium is bedoeld voor alle ondernemers in de gemeente Barneveld (industrie, agrarisch, MKB of ZZP) die meer willen weten over de winst van duurzaam ondernemen. Aanmelding kan via duurzaam@barneveld.nl o.v.v. naam bedrijf, namen deelnemers, adresgegevens, telefoonnummer, deelname aan buffet of alleen het avondprogramma en het aantal personen. Deelname aan zowel dinerbuffet als avondprogramma is gratis! Na aanmelding ontvangt u een bevestiging e-mail. Aanmelden kan tot en met 30 september 2011!

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!