MIT-regeling 2018 opent op 17 april

Op 17 april aanstaande wordt de MKB-Innovatiestimulering Regio en Topsectoren Regeling (MIT) opengesteld. Dat meldt TKI Dinalog. De MIT-regeling stimuleert innovatie bij het midden- en kleinbedrijf over regiogrenzen heen.

MIT-regeling 2018 opent op 17 april

Dit jaar omvat de MIT-regeling de volgende instrumenten: kennisvouchers, haalbaarheidsprojecten en zowel kleine als grote R&D-samenwerkingsprojecten. De call voor R&D-samenwerkingsprojecten wordt opengesteld op 2 juli 2018.

Instrumenten

Een kennisvoucher kan door een mkb-ondernemer worden ingeleverd bij een Nederlandse kennisinstelling voor het beantwoorden van een innovatievraag. Een haalbaarheidsproject bestaat uit een haalbaarheidsstudie, of uit een combinatie van een haalbaarheidsstudie (min. 60%) en experimentele ontwikkeling of industrieel onderzoek (max. 40%).

Een R&D-samenwerkingsproject bestaat uit industrieel onderzoek of experimentele ontwikkeling of een combinatie hiervan, en wordt uitgevoerd door een samenwerkingsverband van minimaal twee mkb-ondernemers. Bij haalbaarheidsprojecten en R&D-samenwerkingsprojecten kunnen eigen uren en/of externe kosten worden opgevoerd.

Meer informatie over TKI Dinalog:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!