MKB-Nederland & Rabobank lanceren The Next Entrepreneur

  • Zakelijke dienstverlening
  • Bron: MKB Nederland

MKB-Nederland en Rabobank geven het startend ondernemerschap in Nederland een belangrijke impuls. Om starters te stimuleren aan de slag te gaan met hun ondernemersvaardigheden hebben zij samen ‘The Next Entrepreneur 2012’ ontwikkeld.

MKB-Nederland & Rabobank lanceren The Next Entrepreneur

De meest vernieuwende starter van Nederland wint een bedrag van 15.000 euro, veel publiciteit en toegang tot belangrijke netwerken. Vandaag was de aftrap van de campagne.

Startende ondernemers zorgen voor de gewenste vernieuwing en zijn de toekomst van het bedrijfsleven. Juist in deze tijden is het belangrijk om het ondernemerschap te stimuleren en te ondersteunen. Beginnende ondernemers hebben meer kans van slagen als zij zich beter voorbereiden. Een goed idee alleen is niet voldoende. Ondernemerschap vraagt ook om zaken als kennis hebben van je markt, van relevante wet- en regelgeving, hoe aan financiering te komen, van boekhouding, enz.

Met The Next Entrepreneur 2012 inspireren en ondersteunen MKB-Nederland en Rabobank (oriënterende) startende ondernemers daarom met praktische en relevante ervaringen, actuele kennis en advies van medeondernemers en met toegang tot vele netwerken. Hiervoor wordt de website www.thenextentrepreneur.nl ingezet.

Test hoe ambitieus uw bedrijf is

Ambitieuze starters die deelnemen toetsen met een online scan hun ondernemersvaardigheden. Op basis van de resultaten krijgen zij persoonlijke opdrachten mee om zich te verbeteren, en om zo in aanmerking te komen voor de titel. Alle deelnemers, medeondernemers en andere belangstellenden kunnen die ervaringen volgen via LinkedIn, Facebook en of Twitter en thenextentrepreneur.nl. Dit biedt een waardevolle inspiratie- en informatiebron voor alle (oriënterende) starters in Nederland.

> doe de scan The Next Entrepreneur

De zestien beste starters presenteren zich aan het publiek via sociale media en tijdens de nominatieronden die in november tijdens vier The Next Entrepreneurbijeenkomsten plaatsvinden.

De uiteindelijke winnaar wordt gekozen tijdens een grote finale in januari 2013. Hij of zij heeft passie voor het ondernemen en is op een innoverende en duurzame manier bezig met het opstarten van zijn bedrijf. De ondernemer (in spe) laat zien de juiste mensen te bereiken, is bereid risico’s te nemen en staat voor een kwalitatief goed product of dienst. Heeft een goed businessplan en denkt in kansen en mogelijkheden. De beloning daarvoor bestaat uit een bedrag van 15.000 euro, toegang tot belangrijke ondernemersnetwerken en veel publiciteit.

Meer informatie over MKB Brabant:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!