Moderne werkgever aantrekkelijker voor personeel

  • Arbeidsmarkt
  • Bron: Kamer van Koophandel

Ondernemers die nu, maar ook in de toekomst goed en gemotiveerd personeel willen houden, maken hier meer kans op als zij meegaan met de tijd. Werknemers van nu hebben namelijk andere wensen en behoeften dan andere generaties medewerkers.

Moderne werkgever aantrekkelijker voor personeel

De huidige generatie vindt een goede combinatie van privé en werk belangrijk, is opgegroeid met het gebruik van internet en social media en wil graag verbondenheid met de organisatie. Een moderne werkgever heeft meer kans op het houden en aantrekken van personeel als hij inspeelt op de wensen en behoeften die er zijn.

Workshop werkgever van de toekomst
Om ondernemers op weg te helpen, houdt de Kamer van Koophandel Gooi-, Eem- en Flevoland (KvK) op 9 februari een workshop Werkgever van de toekomst. Ondernemers krijgen in diverse workshops handvatten om in de toekomst goed en gemotiveerd personeel aan te trekken en te behouden. Deelnemers krijgen onder andere informatie over het inzetten van flexibel personeel, verschillende generaties op de werkvloer, het Nieuwe Werken en nieuwe media op het werk. Daarnaast is het arbeidsrecht altijd in beweging en krijgen ondernemers een korte update van de laatste veranderingen.
Praktische informatie

De workshop Werkgever van de toekomst vindt plaats op 9 februari van 18.30-22.00 uur bij de KvK in Almere, Bolderweg 2. Meer informatie en aanmelden via www.kvk.nl

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!