Moerdijkse ondernemers gaan speeddaten met gemeente

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: Gemeente Moerdijk

Op 18 november 2014 houdt gemeente Moerdijk weer speeddates met lokale ondernemers. “We hechten veel belang aan lokaal ondernemerschap”, aldus wethouder Thomas Zwiers.

Moerdijkse ondernemers gaan speeddaten met gemeente

 “De vorige editie werd erg gewaardeerd, zowel door de ondernemers als de ambtenaren. Bovendien is er aan beide kanten regelmatig verloop, ook daarom blijven de avonden zinvol”.

Netwerken

Tijdens de avond kunnen de ondernemers ook met elkáár kennismaken. “Voornaamste doel van de avond is het kennismaken, de markt verkennen en netwerken. De gemeente is en blijft gebonden aan aanbestedingsregels, we kunnen er geen verwachtingen mee scheppen. Maar wie weet kan dit toch de opstap zijn naar een nieuwe of hernieuwde samenwerking”, legt Zwiers uit.

Wederzijds kennis maken

Ondernemers die gevestigd zijn in gemeente Moerdijk kunnen op 18 november 2014 vanaf 19.00 uur terecht in het gemeentehuis. Om 19.30 uur is het openingswoord. Aansluitend starten de ‘speeddates’: gesprekken van 10 minuten met verschillende medewerkers van de gemeente.

Door de speeddates kunnen gemeente en ondernemers wederzijds kennismaken en kunnen kleine en grote ondernemers zich presenteren.

Het aanmelden voor de speeddates kan tot 7 november op www.moerdijk.nl/speeddate.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!