Moniek Bom nieuwe regiomanager VNO-NCW Noord-Veluwe

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: VNO-NCW

Per 1 september jl. heeft Moniek Bom de regio Noord-Veluwe onder haar hoede genomen bij VNO-NCW. Moniek Bom was al sinds oktober 2011 bij VNO-NCW Midden in dienst als regiomanager voor VNO-NCW MKB Flevoland.

Moniek Bom nieuwe regiomanager VNO-NCW Noord-Veluwe

Moniek volgt hiermee Marcel van ’t Hul op, die zich fulltime gaat inzetten voor het team Bedrijven van christelijke hulporganisatie Dorcas.

Als regiomanager VNO-NCW Noord-Veluwe ondersteunt Bom de voorzitter en het bestuur van VNO-NCW Noord-Veluwe op alle mogelijke gebieden, zij is de contactpersoon voor leden/ondernemers en bedrijvenkringen en vertegenwoordigt werkgevers in overlegorganen.

Moniek Bom (38) is goed op de hoogte van de activiteiten van een werkgeversvereniging. Zij was eerder zes jaar werkzaam bij werkgeversorganisatie Bouwend Nederland regio Oost in Apeldoorn en heeft aansluitend twee en een half jaar het project BouwTalent gedraaid voor CAO partijen (Bouwend Nederland en de bonden FNV en CNV). Zij ziet er naar uit om in Noord-Veluwe aan de slag te gaan en veel leden en relaties te ontmoeten.

De nieuwe regiomanager is bereikbaar via het kantoor van VNO-NCW Midden in Apeldoorn, 055-5222606, of via bom@vno-ncwmidden.nl.

Meer informatie over VNO-NCW Midden:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!