MVO-excursies: goed voorbeeld doet goed volgen

  • Innovatie & MVO
  • Bron: Switch

De gemeenten Veghel, Uden en Schijndel, de samenwerkende ondernemersverenigingen (ReVUS) en Switch werken aan maatschappelijk verantwoord ondernemen.

MVO-excursies: goed voorbeeld doet goed volgen

In het kader hiervan vinden er op 11 april en 24 april aanstaande twee excursies plaats om Brabantse ondernemers te informeren en inspireren op het gebied van MVO.

Tijdens de excursies krijgen de ondernemers een kijkje in de keuken van Bloemenatelier de Tulp (op 11 april in Bergen op Zoom) en van Champignonkwekerij ‘t Voske (op 24 april in Uden). Beide bedrijven laten zien hoe MVO is geïntegreerd in de bedrijfsvoering en wordt toegepast in de gehele toeleveringsketen. Zowel De Tulp als ’t Voske deed eerder mee met een regionale MVO-prijs en De Tulp won daarmee zelfs de eerste prijs. In Bergen op Zoom organiseert Switch daarbij nog een Duurzaam Doe Je Zelf-show na afloop van de rondleiding.

Het complete programma van beide excursies vindt u in de agenda op www.mvoloont.com

De excursies starten allebei om 15:15 uur en eindigen om 17:00/17:30 uur. Deelname is kosteloos. Bent u ondernemer en wilt u graag deelnemen aan een van beide excursies? Stuur dan een e-mail met uw gegevens naar m.vandenoetelaar@maakdeswitch.nl
Wacht niet te lang, want er is slechts plaats voor 40 ondernemers per excursie.

Achtergrondinformatie

Bij maatschappelijk verantwoord ondernemen stemmen ondernemers hun bedrijfsvoering af op klimaat, samenleving en milieu. Switch inspireert hen daarbij.
Wilt u ook actief aan de slag met MVO? Kijk dan voor goede voorbeelden, tips en concrete stappenplannen op www.mvoloont.com Meer weten? Neem contact op met Switch.

Deze excursies worden mede mogelijk gemaakt door het ministerie van Buitenlandse Zaken en worden van harte aanbevolen door de diverse gemeenten en ondernemersverenigingen in de regio’s.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!