MVO-prijs Tilburg wordt voor 2e keer uitgereikt

  • Innovatie & MVO
  • Bron: COS Brabant

Tilburgse ondernemers kunnen zich weer opgeven voor de MVO-prijs Tilburg.

MVO-prijs Tilburg wordt voor 2e keer uitgereikt

 Door in te schrijven voor deze prijs kunnen de bedrijven in Tilburg laten zien wat zij doen aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Daarmee zijn zij een voorbeeld voor anderen. U kunt uzelf of anderen tot 12 juli 2010 opgeven. De uitreiking van de prijs vindt plaats op 7 oktober 2010.

Duurzaamheid staat meer dan ooit in de belangstelling. Klimaatverandering, ruimtegebruik in Nederland, biodiversiteit hier en elders in de wereld, een gezonde leefomgeving voor onze kinderen en meer welvaart voor kinderen waar ook ter wereld. De MVO-prijs richt zich op bedrijven die kunnen laten zien dat duurzame winst voor milieu en maatschappij, en bedrijfseconomische resultaten elkaar versterken (de winnende combinatie van People, Planet, Profit).

Op de website www.mvoprijs.nl staan de criteria waar de deelnemende organisaties aan
moeten voldoen. Daarnaast vinden ondernemers hier best practices & tips over maatschappelijk verantwoord ondernemen. De website betrekt het publiek actief bij de prijs. Na de selectieronde door een deskundige jury kunnen alle Tilburgers, personeelsleden van de deelnemende bedrijven, toeleveranciers en andere handelspartners stemmen op de genomineerde ondernemingen.

Bedrijven die op enige manier al bezig zijn met MVO, worden van harte uitgenodigd om zich in te schrijven voor de MVO-prijs.

Let op: de inschrijving sluit op 12 juli 2010 om 12 uur ’s middags!

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!