N350 opent haar deuren voor publiek

  • Logistiek & Vervoer
  • Bron: Provincie Overijssel

Op zaterdag 5 juni staan de werkzaamheden aan de provinciale weg N350 Rijssen-Wierden in de schijnwerpers tijdens de Dag van de Bouw.

N350 opent haar deuren voor publiek

Iedereen is van 10.00 tot 16.00 uur welkom om op de bouwplaats, die normaal niet toegankelijk is voor het publiek, het werk aan de weg van dichtbij te bekijken. Hierbij gaat het om asfalteren en veiligheidsmaatregelen. Bij de bouwplaats staat een tent waar bezoekers kennis kunnen maken met de medewerkers, hun werk en (vaak erg groot) materieel. Naast de aannemer, BAM Wegen, is de provincie Overijssel in de tent aanwezig met informatie over verkeersveiligheid. Voor kinderen is er een springkussen in de vorm van een brandweerauto en een circuit met gekke fietsen (van hobbelfiets tot balance bikes). De toegang is gratis.

De provinciale weg N350 is de doorgaande weg tussen Rijssen en Wierden (Rijssensestraat). De bouwlocatie is gelegen aan de zijde van Wierden, dicht bij de afslag van de A35. Parkeerplaatsen worden vroegtijdig met borden aangegeven. Bij de bouwlocatie is een verkeersregelaar aanwezig om de parkeerplaatsen te wijzen. De open dag wordt georganiseerd door BAM Wegen in samenwerking met de provincie Overijssel.

In verband met werkzaamheden aan de N350 is de weg van vrijdag 4 juni 19.00 uur tot maandag 7 juni 06.00 uur afgesloten voor het verkeer. Ter plaatse is een omleidingsroute met borden aangegeven.

Dag van de Bouw
Met de aanleg van onder andere turborotondes, een nieuwe parallelweg en een aparte tunnel voor fietsers en voetgangers verbetert de provincie de doorstroming, verkeersveiligheid en leefbaarheid op en rond de N350 tussen Rijssen en Wierden.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!