Nacht van de Gelderse economie in het teken van innovatie

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: Stichting kiEMT

Tijdens de Nacht van de Economie kunt u ervaren wat er de afgelopen jaren door innovatieve ondernemers is neergezet. Tot de verbeelding sprekende topproducten, maar ook creatieve vindingen van nieuwe bedrijven.

Nacht van de Gelderse economie in het teken van innovatie

Het bruist in Gelderland van de nieuwe bedrijven en innovatieve ontwikkelingen. Op de fundamenten van de gevestigde economie ontstaan verrassende en inspirerende nieuwe initiatieven.

U kunt meedoen aan de Verkiezing van de Gelderse Startup van het jaar.  U ontmoet heel veel ondernemers. Uw kunt uw visie geven over wat u belangrijk vindt voor economische ontwikkeling, Feiten checken in het ‘factlab’ en luisteren naar interessante sprekers van top-niveau in de Arena. Op ‘Waalstreet’ vindt u het financieel instrumentarium van de Provincie Gelderland en de Europese fondsen. In het Europa- café zoekt u de beste innovatiecocktail.

De thema’s van de Nacht zijn: innovatie, vestigingsklimaat, internationalisering en arbeidsmarkt.

Laat de Nacht u verrassen, kom en doe mee!

Reserveer donderdag 26 februari 2015 van 20.00 tot 01.00 uur in uw agenda.  Als u een uitnodiging en inschrijfmogelijkheid wilt ontvangen, mail dit dan naar NACHT_VD_ECONOMIE@gelderland.nl.

Wanneer

donderdag 26 februari 2015 van 20.00 tot 01.00 uur

Waar

Honigcomplex in Nijmegen

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!