Natuurpoort De Peel officieel geopend

  • Toerisme & Recreatie
  • Bron: VisitBrabant

Natuurpoort de Peel, aan het natuurgebied de Deurnesche Peel, is officieel geopend als Brabantse Natuurpoort door wethouder Nicole Lemlijn van de gemeente Deurne. De locatie maakt hiermee onderdeel uit van een Brabantbreed netwerk van 13 locaties.

Natuurpoort De Peel officieel geopend

Het netwerk van Brabantse Natuurpoorten groeit naar 30 locaties in 2015.

De afgelopen maanden hebben horecaondernemers de familie van den Eijnden, de gemeente Deurne, Staatsbosbeheer en VisitBrabant, de marketingorganisatie voor Brabant, gezamenlijk gewerkt aan de realisatie van Natuurpoort de Peel. Horecaondernemers familie van Eijnden zijn trots op het resultaat: “We hebben onze horeca echt een kwaliteitsimpuls gegeven. Met ons bourgondisch restaurant met terras en de toegang tot prachtige natuur bieden we fietsers en wandelaars een mooi vertrek- én pauzepunt. We zijn trots op het resultaat en de deelname aan het netwerk van Brabantse Natuurpoorten”.

De sleutel tot de Brabantse natuur

Bij Natuurpoort De Peel staat inmiddels een grote stalen sleutel als blikvanger, het icoon van het netwerk van Brabantse Natuurpoorten. Brabantse Natuurpoorten zijn hét startpunt om de natuur te ontdekken, te ontspannen of lekker actief buiten te zijn.

Volgens Bart de Boer, directeur van VisitBrabant, passen de Brabantse Natuurpoorten perfect bij de ambitie van de provincie om van Brabant de meest gastvrije en innovatieve regio van Europa te maken: “Met een garantie voor prachtige natuur, goede faciliteiten en gelegen door de hele provincie zijn de Brabantse Natuurpoorten ideale vertrekpunten voor een wandeling of fietstocht in het groen.” De bezoeker vindt op iedere locatie een mooi natuurgebied, ruime parkeergelegenheid, een horecavoorziening en informatie over de natuur en routes. Alle Brabantse Natuurpoorten zijn onderdeel van het fiets- en wandelroutenetwerk.

Meer informatie over VisitBrabant:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!