Nederland Innovatieland tijdens Startup Delta Summit 2018

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: Provincie Gelderland

Op 19 april 2018 is Gelderland het epicentrum voor startups en scaleups (bedrijven die 3 jaar groeien met minstens 20% in omzet of aantal werknemers). Deze bedrijven maken Nederland tot hét innovatieland van Europa.

Nederland Innovatieland tijdens Startup Delta Summit 2018

Op de Startup Delta Summit komen startups, scaleups en innovatiehubs in Arnhem samen om nieuwe verbindingen te leggen en het Nederlandse innovatieklimaat te versterken.

Stokje doorgeven

Startup Envoy Prins Constantijn van Oranje droeg op 28 september 2017 het stokje over aan gedeputeerde Michiel Scheffer bij de afsluiting van Startup Fest Europe in Amsterdam.

Nederland Innovatieland

Nederland behoort tot de top van innovatielanden wereldwijd. We zijn de vierde meest concurrerende economieën wereldwijd. Behoren met 13 universiteiten wetenschappelijk tot de wereldtop. En we zijn de toegangspoort tot Europa. Dit maakt Nederland tot een van de best mogelijke plekken voor ondernemers om een bedrijf te starten, te groeien en er een internationaal succes van te maken.

Van starters naar groeiers

Startup Delta wil onze positie verder versterken door vanuit overheid, bedrijfsleven en innovatiehubs (netwerken van startende en innoverende bedrijven de barrières voor groei weg te halen. Daarnaast wil Startup Delta startups van alle basiselementen voorzien die nodig zijn om te groeien: kapitaal, talent, netwerk, expertise en markt. Op de Startup Delta Summit 2018 in Arnhem komt de innovatietop van Nederland bij elkaar om hier gezamenlijk de schouders onder te zetten.

Werk maken van innovatie

In 2018 is Gelderland gastheer van de Startup Delta Summit. Gedeputeerde Michiel Scheffer: ’Provincie Gelderland maakt werk van innovatie. We zoeken nieuwe oplossingen voor de uitdagingen van morgen. We stimuleren starters om door te groeien. Samen maken we werk van een groene industrie in Gelderland.'

Startup Delta Summit

De Startup Delta Summit wordt gezamenlijk georganiseerd door alle Nederlandse innovatiehubs met als host Provincie Gelderland en hoofdorganisator het Erasmus Centre for Entrepreneurship (ECE).

Meer informatie over Provincie Gelderland:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!