Nederlandse bedrijven krijgen unieke kans op Britse gezondheidsmarkt

  • Zakelijke dienstverlening
  • Bron: De ideale connectie

Nederlandse exporterende bedrijven krijgen een uitgelezen mogelijkheid voet te zetten op de gezondheidsmarkt in het Verenigd Koninkrijk.

Nederlandse bedrijven krijgen unieke kans op Britse gezondheidsmarkt

In haar streven naar marktwerking zet de Britse nationale gezondheidsdienst, de National Health Service (NHS), de deur namelijk wijd open voor buitenlandse toeleveranciers. Het KvK-seminar "Zakendoen met de National Health Service" op 11 november aanstaande in Tilburg, geeft Nederlandse bedrijven een once-in-a-lifetime ingang om deze grote markt te betreden en alvast te netwerken.

Het seminar op 11 november wordt gehouden in het Koning Willem II stadion in Tilburg. Het is een gezamenlijk evenement van het bureau English Services (Communications) BV/UK meets NL en de Kamer van Koophandel Brabant. Het seminar is bedoeld voor (exporterende) toeleveranciers medische sector en biedt een serieuze ingang naar de Britse gezondheidsmarkt.
 
Er zijn diverse topsprekers van binnen en buiten de NHS die inzicht geven in de manier en procedures om een voet bij deze machtige organisatie tussen de deur te krijgen. Het seminar is onderdeel van het Health UK project van de KvK Brabant. Deelnemers kunnen zich ook aanmelden voor een collectief bezoek aan twee medische beurzen in Birmingham in april 2011. Dat gaat samen met een matchmakingprogramma om individuele contacten met mogelijke Britse partners te leggen. Het seminar is een absolute must voor Nederlandse bedrijven. Aanmelden kan via www.kvk.nl/healthUK

Meer informatie over Midpoint Brabant:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!