Nederlandse Klimaatcoalitie: win een Climate Makeover

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: VNO-NCW Midden

VNO-NCW en MKB-Nederland zijn mede-ondertekenaars van de Nederlandse Klimaatcoalitie. De Klimaatcoalitie is een partnerschap van overheden, bedrijven en organisaties en NGO’s die werken aan een klimaatneutrale samenleving.

Nederlandse Klimaatcoalitie: win een Climate Makeover

De klimaatcoalitie helpt een bedrijf of overheid of organisatie om te kijken wat de eigen ambities en winst kunnen zijn om tot een klimaatneutrale bedrijfsvoering te komen. Zie voor alle informatie, best practices, inspiratie: www.klimaatcoalitie.nl.

Bedrijven en organisaties die deelnemen aan de Klimaatcoalitie kunnen nu een gratis ‘Climate Make-over’ winnen: een gratis adviestraject op maat met als doel binnen één jaar volledig klimaatneutraal te worden. Er worden vier winnaars gezocht: twee bedrijven, 1 NGO en 1 gemeente/overheid. Elk van de vier winnaars krijgt een nulmeting en advies: waar valt bij jou de meeste klimaatwinst te halen. Een aantal partijen helpt vervolgens met de uitvoering.

MVO Nederland 

MVO Nederland volgt de winnende bedrijven van begin tot eind. De winnaars van de Climate Makeover mogen mee in de Groene Top Trein die op 27 november door Nederland reist, voorafgaande aan de Klimaattop in Parijs.

Meer informatie over VNO-NCW Midden:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!