Neem een jongere in dienst en maak gebruik van financiële voordelen!

  • Arbeidsmarkt
  • Bron: MKB

Er zijn verschillende mogelijkheden die u honderden tot duizenden euro´s aan financiële voordelen opleveren als u nu een werkzoekende jongere in dienst neemt.

Neem een jongere in dienst en maak gebruik van financiële voordelen!

Jongeren zijn flexibel, pakken werkzaamheden snel op en zorgen voor een frisse wind in uw bedrijf. Ze zijn als werknemer én klant de toekomst van uw bedrijf.

De financiële voordelen kort op een rij:
- loonkostensubsidie;
- stage- of begeleidingsvergoeding;
- no-risk polis;
- premiekorting voor werknemers met een arbeidshandicap en oudere werknemers;
- proefplaatsing;
- Wet Vermindering Afdracht;
- scholingsbonus;
- Ervaringsprofiel en – certificaat.

Het UWV WERKbedrijf en de gemeenten kennen verschillende mogelijkheden voor een substantiële tegemoetkoming in de kosten van om- en bijscholing. Deze tegemoetkoming maakt het aantrekkelijk voor u om een werkzoekende (jongere) in dienst te nemen die nog niet alle kennis en vaardigheden heeft die in uw bedrijf nodig zijn.

Daarnaast beloont ook de fiscus scholing van uw medewerkers. De Wet vermindering afdracht, loonbelasting en premie volksverzekeringen (WVA) bespaart u als werkgever veel geld. Bijvoorbeeld voor werknemers met een leerbaan, werknemers die een HBO-opleiding volgen of bezig zijn met een EVC-procedure (Erkenning van Verworven Competenties), waarvoor een gericht en kort opleidingstraject wordt gevolgd.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!