Netwerkbijeenkomst: sociale innovatie in logistieke MKB

  • Logistiek & Vervoer
  • Bron: KennisDC Logistiek Gelderland

KennisDC Logistiek Gelderland organiseert in samenwerking met 1 OCEAN een netwerkbijeenkomst over sociale innovatie, in het bijzonder voor directie en management van het logistieke mkb in Gelderland.

Netwerkbijeenkomst: sociale innovatie in logistieke MKB

Aan de hand van succesvolle voorbeelden worden inzichten en ervaringen gedeeld. Het project dat 1 OCEAN met Micodo Logistics uit Nijmegen heeft uitgevoerd, leverde bijzondere praktijkvoorbeelden op hoe een bedrijf heel concreet met sociale innovatie kan starten. Een ander instrument dat voor het voetlicht komt is de Talent Innovatie Pool (TIP). In dit project komen talentvolle logistieke professionals van verschillende logistieke dienstverleners regelmatig bij elkaar op de HAN, samen met studenten die elk van hen een half jaar lang helpen met het opzetten en uitvoeren van technische en sociale innovaties.  De middag biedt informatief en actief programma waarin de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt en de veranderingen in arbeidsrelaties worden geschetst. Ook de werknemers van de toekomst, studenten van HAN en ROC Nijmegen, leveren een bijdrage aan deze bijeenkomst.

13 juni in Nijmegen

Wilt u voorbereid zijn op deze veranderingen? Wilt u dat uw bedrijf en de medewerkers succesvoller worden? Reden genoeg om aan te sluiten op 13 juni in Nijmegen.

KennisDC Logistiek Gelderland heet u graag van harte welkom op deze bijeenkomst! 

Programma

16.00 uur

Ontvangst

16.15 uur

Welkomstwoord door Stef Weijers, programmadirecteur en lector van het KennisDC Logistiek Gelderland

16.20 uur

Introductie en kennismaken

16.35 uur

 “Wat is sociale innovatie?” door 1 OCEAN

16.50 uur

Praktijkvoorbeelden van sociale innovaties met medewerking van Rob Jansen, directeur Chain Logistics en Heino van Ophuizen, directeur Micodo

17.30 uur

De casus: “Wie het weet mag het zeggen”

18.00 uur

Pizza Pauze

18.30 uur

In gesprek met studenten over de veranderende rol van werkgever en werknemer en aansluiting van schoolverlaters op de arbeidsmarkt

19.00 uur

Afsluiten en napraten onder het genot van een drankje

Locatie

Bisschop Hamerhuis
Verlengde Groenestraat 75
6525 EJ  Nijmegen

Aanmelden

Aanmelden kan tot 6 juni a.s. door een kort bericht te sturen naar kennisdclogistiekgld@han.nl. U ontvangt een bevestiging van uw deelname en er wordt dan op uw komst gerekend.

Kosten

Er zijn geen kosten verbonden aan deelname. Het programma wordt voor u georganiseerd door onderstaande samenwerkende partners en mogelijk gemaakt door TKI Dinalog.

Meer informatie

Voor aanvullende informatie kunt u terecht bij bovenstaand e-mailadres, of bij Miranda Vodegel, manager KennisDC Logistiek Gelderland, 06-83996027.

Meer informatie over KennisDC Logistiek:

Bekijk het complete instantieprofiel

Meer informatie over Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN):

Bekijk het complete profiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!