Netwerkevent 'Groene innovatie, hype of noodzaak?' in Nunspeet

  • Innovatie & MVO
  • Bron: Topsectoren.nl

IGEV organiseert samen met de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland en het Centre for Biobased Economy op 8 oktober a.s. haar zesde netwerkevent, ditmaal met het thema 'Groene innovatie, hype of noodzaak?'.

Netwerkevent 'Groene innovatie, hype of noodzaak?' in Nunspeet

Het netwerkevent heeft een interessant programma met een inspirerende lezing van prof. dr. Herman Wijffels, deelsessies over 'smard grids' en 'biobased products', presentaties over praktijk ervaringen en een afsluitende netwerkborrel waar u kunt napraten en netwerken. 

Opzet van de bijeenkomst

Prof. dr. Herman Wijffels zal aanwezig zijn als keynote speaker. Herman Wijffels is hooglereraar Duurzaamheid en Maatschappelijke verandering aan de Universiteit Utrecht. Wijffels studeerde economie in Tilburg. Tijdens zijn loopbaan bekleedde hij diverse vooraanstaande functies waaronder voorzitter van de hoofddirectie van rabobank Nederland, voorzitter van de Sociaal-Economische Raad (SER) en Nederlandse bewindvoerder bij de Wereldbank in Washington. 

Na Wijffels lezing over groene innovatie zijn er twee parallelle deelsessies. Eén over smard grids (o.a. door Martijn Bongaerts, Liander, voorzitter projectgroep Smart Grids Netbeheer Nederland) en de ander over biobased products. De nieuwste ontwikkelingen binnen deze thema's komen aanbod en de praktijk ervaringen gedeeld. De sessies bieden de mogelijkheid verder te praken over de specifieke vragen die u heeft. Ook kunnen perspectieven voor concrete (samenwerkings)projecten in de regio aan bod komen. Adviseurs van IGEV zijn aanwezig om hierin mee te denken en eventueel vervolgafspraken te maken. 

Meer informatie over het programma is hier te vinden.

Locatie en aanmelding 

Ondernemers, onderwijs professionals, beleidsmakers en bestuurders zijn van harte uitgenodigd voor deze bijeenkomst. Het event vindt plaats op donderdag 8 oktober 2015 van 14.00 – 17.30 uur in Hotel NH Veluwe Conference Centre Sparrenhorst, Eperweg 46 te Nunspeet. U kunt zich tot 2 oktober aanmelden via het aanmeldformulier. Na aanmelding ontvangt u, een week voorafgaande aan het event, een bevestigingsmail met daarin een routebeschrijving en de deelnemerslijst.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!