Netwerkevent over 'Groene innovatie op de Noord-Veluwe'

 • Agrofood & Biobased
 • Bron: Regio Noord-Veluwe

Waar liggen kansen voor duurzaam ondernemen en wat zijn de succesfactoren voor groene ondernemers binnen de gebouwde omgeving en biobased economy?

Netwerkevent over 'Groene innovatie op de Noord-Veluwe'

Hoe maak je bestaande woningen energieneutraal en wat zijn de kansen voor energiecoöperaties op de Noord-Veluwe? Al deze vragen (en nog veel meer) komen aan bod tijdens het derde IGEV netwerkevent 'Groene innovatie op de Noord-Veluwe' op 11 juni bij Bouw en Infrapark in Harderwijk. 

Inspiratie en nieuwe contacten

Doe nieuwe inspiratie op, leg nieuwe contacten en laat u informeren over ontwikkelingen en innovaties in de biobased economy en duurzaam gebouwde omgeving. 

Datum: woensdag 11 juni 2014
Tijd: 13.30 – 18.00 uur
Locatie: Conferentiecentrum Bouw en Infrapark, Harderwijk

Programma

 • Annemieke Traag
  Het programma start met een interview door de dagvoorzitter Willem Gunneman met Annemieke Traag, gedeputeerde provincie Gelderland, over de kansen voor groene innovatie en Gelderse bedrijven.
 • Iwan Göbel
  Aansluitend zal keynote speaker Iwan Göbel een inspirerende presentatie geven over kansen voor duurzaam ondernemen en succesvol ondernemerschap. Iwan Göbel is zelf een succesvol ondernemer en eigenaar van een viertal bedrijven, waaronder ‘Burton Car Company’ en werd in 2005 uitgeroepen tot Beste Ondernemer van Nederland.
 • Workshops
  Daarna starten we twee workshops, waar we na een korte inleiding gezamenlijk dieper ingaan op een thema. De deelsessies waar u uit kunt kiezen zijn: Energieneutraal bouwen en Energiecoöperaties. Zie het programma voor meer inhoudelijke informatie.

Netwerken en krachten bundelen voor groene economie

De Noord-Veluwe profileert zich steeds meer als een regio met een sterke groene economie. Vanuit het Innovatiecentrum Groene Economie Noord-Veluwe (IGEV) werken ondernemers, onderzoek, onderwijs en overheid samen aan innovaties en projecten op het gebied van duurzame energie, energiebesparing, groene grondstoffen en het sluiten van ketens. Zo werken we aan een economisch vitale en schone regio, voor nu en in de toekomst.

Locatie en aanmelding

Het event vindt plaats op woensdag 11 juni 2014 bij Bouw en Infrapark in Harderwijk. We hopen dat u er bij bent, meld u hier aan. Na aanmelding ontvangt u begin juni een bevestigingsmail met daarin een routebeschrijving.

Meer informatie over VERWIJDERD:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!