Nieuw bedrijvenbeleid van de overheid

  • Financieel & Juridisch
  • Bron: EIM

Nederland richt zich op agro&food, tuinbouw, high tech, energie, logistiek, creatieve industrie, life sciences & health, chemie en water.

Nieuw bedrijvenbeleid van de overheid

Op dinsdag 22 november a.s. zal in Studio 3 van het Lucent Danstheater (Den Haag) een EIM Beleidscafé plaatsvinden over het nieuwe bedrijvenbeleid en de rol van het MKB.

Het nieuwe bedrijvenbeleid van de Nederlandse overheid richt zich op agro&food, tuinbouw, high tech, energie, logistiek, creatieve industrie, life sciences & health, chemie en water. Voor deze topsectoren maakt de overheid 1,5 miljard euro vrij. Topteams van bedrijven, overheid en kennisinstellingen maken voorstellen om deze middelen te besteden.
Wat betekent deze koers voor het bedrijfsleven respectievelijk het MKB? Wie behoren er wel en niet tot een topsector? Welke relatie heeft het MKB met de topsectoren? Wat vindt het MKB en de rest van het bedrijfsleven van dit beleid? Wordt er iets gemist? In hoeverre zien bedrijven en de belangenorganisaties ‘hun’ sector als topsector? Welke criteria worden daarbij gehanteerd? Is het perspectief van ondernemers in de 9 topsectoren anders dan dat van hun collega’s?

Klik hier voor het volledige programma.

Meer informatie over Panteia:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!