Nieuw fulfilment center voor bol.com in Waalwijk

  • Logistiek & Vervoer
  • Bron: Docdata

Bol.com start begin 2016 met de bouw van een eigen fulfilment center in Waalwijk om te kunnen blijven groeien en innoveren.

Nieuw fulfilment center voor bol.com in Waalwijk

Docdata blijft ook in het nieuwe warehouse, dat in 2017 zijn deuren zal openen verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding en het personeel, en zal bol.com met slimme oplossingen blijven ondersteunen bij de ontwikkeling van innovaties

In de afgelopen zestien jaar is bol.com uitgegroeid van een winkel voor boeken en entertainment tot een verzameling van speciaalzaken die in totaal ruim negen miljoen artikelen bieden. Meer dan vijf miljoen Nederlanders en Belgen winkelen bij bol.com; en dagelijks wordt de winkel door bijna een miljoen mensen bezocht. Daarnaast heeft bol.com zich ook ontwikkeld tot een verkopersplatform waar zowel particulieren als andere ondernemers hun artikelen te koop kunnen aanbieders.

Extra arbeidsplaatsen voor inwoners van Waalwijk en omgeving

Het nieuwe fulfilment center wordt gebouwd op het bedrijventerrein Haven Acht in Waalwijk. Bij de opening zal het circa 50.000m2 grondoppervlakte hebben, wat te vergelijken is met zeven voetbalvelden. De komst van het nieuwe bol.com fulfilment center betekent voor Waalwijk en omgeving op termijn een groei in het aantal arbeidsplaatsen.

Docdata start in de loop van 2016 met de werving van nieuwe medewerkers. Het gaat om vactures op verschillende vakgebieden en niveaus, van operators tot teamleiders en van IT tot developers. De vacatures worden gepubliceerd op de website van Docdata, waar overigens doorlopend interessante vacatures te vinden zijn.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!