Nieuwe aansluiting AutomotiveCampusNL

  • Automotive
  • Bron: AutomotiveNL

Op 28 februari, van 10.00 tot 12.00 uur, organiseert de gemeente Helmond op de Automotive CampusNL een informatiesessie voor geïnteresseerde bedrijven.

Nieuwe aansluiting AutomotiveCampusNL

De Automotive Campus in Helmond is een unieke locatie in Nederland en misschien wel in Europa. Op deze plek werken vertegenwoordigers van industrie, onderwijs, overheden en kennisinstellingen samen aan de innovatieve mobiliteitsoplossingen van morgen.

Innovaties die niet alleen in de regio zelf, maar ver daarbuiten gaan helpen het verkeer veiliger, schoner en efficiënter te maken. Deze unieke ontmoetingsplaats zal binnenkort beter bereikbaar zijn.

Nieuwe aansluiting

In 2014 wordt de nieuwe aansluiting van de AutomotiveCampusNL op de Europaweg gerealiseerd. Hiermee wordt de Campus vanuit Helmond en Eindhoven nog beter en directer bereikbaar voor werknemers, bezoekers en congresdeelnemers. Beter bereikbaar per auto, maar ook per fiets en voor de voetgangers die vanaf NS-station ’t Hout onze Campus bezoeken. En bij een innovatieve Campus met zoveel innovatieve bedrijven en creatieve werknemers hoort uiteraard een bijzondere nieuwe aansluiting aan de doorgaande weg. Het nieuwe kruispunt van de invalsweg met de Europaweg in Helmond moet dan ook het uithangbord, de etalage, de receptie zijn van de AutomotiveCampusNL. Het toont bezoekers en passanten waar de Brainport bedrijven sterk in zijn.

Uitdaging voor bedrijven: presenteer uw oplossingen

Dit kruispunt willen wij in samenwerking met het bedrijfsleven inrichten. Daarom bieden wij bedrijven de kans om hun nieuwste producten op het gebied van innovatieve mobiliteit op dit innovatieve kruispunt te tonen. Het gaat zowel om de dagelijkse weggebruikers als de vakspecialisten uit de wereld van verkeerstechnologie en transport, ITS en ICT. Denk aan toepassingen en applicaties die bijdragen aan betere verkeersdoorstroming, informatie aan de weggebruiker, veilige oversteek van fietsers of vernieuwde materialen zoals slim asfalt.

De winnaar(s), geselecteerd door een deskundige jury, bieden wij een geweldige zichtlocatie en diverse promotie-activiteiten aan in ruil voor uw in-kind bijdrage aan het meest innovatieve kruispunt van Europa.

Informatiesessie

Op de bijeenkomst van 28 februari ontvangt u informatie over de toekomstplannen voor de AutomotiveCampusNL en het voorlopig ontwerp van het kruispunt. We zullen ook de spelregels, samenstelling van de jury en beoordelingscriteria, planning en het PR-pakket voor de winnaars van de prijsvraag toelichten.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden voor deze bijeenkomst door het aanmeldformulier in te vullen. Klik hier voor het aanmeldformulier. U ontvangt dan t.z.t. een uitnodiging voor de informatiebijeenkomst.

Situatietekening over het innovatief kruispunt vindt u vanaf 22 januari op tenderned. U dient zich eenmalig kosteloos in te schrijven en geef de zoekterm  'innovatief kruispunt' in.

Heeft u vragen? Stuur dan een e-mail naar  info@drivenbyhelmond.nl.

Meer informatie over RAI Automotive Industy :

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!