Nieuwe bedrijvenzone Zundert krijgt naam Molenzicht

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: Gemeente Zundert

Het college van burgemeester en wethouders van Zundert heeft op 20 januari besloten om de bedrijvenzone tussen de Beeklaan, Bredaseweg, Willem Passtoorsstraat en Akkermolenweg "Molenzicht" te noemen.

Nieuwe bedrijvenzone Zundert krijgt naam Molenzicht

De bedrijvenzone kijkt uit op de Zundertse Akkermolen. De werknaam bedrijventerrein Verlengde Hofdreef komt hiermee te vervallen.

Het toekomstige bedrijventerrein is in totaal 1,7 ha groot. Momenteel bereidt het college de beantwoording van de zienswijzen voor. De gemeenteraad krijgt het bestemmingsplan ter vaststelling in april of mei 2015 aangeboden.

Bedrijfskavels

In totaal zijn er acht of negen bedrijfskavels beschikbaar, variërend in grootte van 1.100 tot 4.100 m2. Er is door meerdere ondernemers op voorhand belangstelling geuit in aankoop van percelen. De zone is bedoeld voor bedrijven met een hoogwaardige uitstraling. Het beeldkwaliteitplan maakt integraal onderdeel uit van het bestemmingsplan en geeft de gewenste uitstraling aan.

Vanaf de rotonde Akkermolenweg wordt een uitvoegstrook voor bestemmingsverkeer naar de bedrijvenzone aangelegd. Op het bedrijventerrein gaat straks eenrichtingverkeer gelden. De uitgang van het bedrijventerrein is aan de zuidzijde ter hoogte van de Bredaseweg voorzien.

Meer informatie is op de website beschikbaar op het moment dat vaststelling van de plannen aan de orde is.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!